Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Поліція затримала у Запоріжжі двох учасників стрілянини: подробиці

Поліція затримала у Запоріжжі двох учасників стрілянини: подробиці

Поліція затримала у Запоріжжі двох учасників стрілянини: подробиці

стрельба в Запорожье

У Запоріжжі на одному із блокпостів поліцейські затримали двох учасників стрілянини. Вони відкрили вогонь по військових на одному із запорізьких ринків, внаслідок чого один із військовослужбовців отримав поранення.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Запорізькій області.

Поліція у Запоріжжі затримала на блокпосту учасників стрілянини у місті. 15 травня на автостоянці поруч із ринком виник конфлікт між військовими та невідомими. У ході суперечки невідомі почали стріляти у військовослужбовців.

Вони стріляли з автоматів та мисливської зброї, а також напали на військових із ножем. Після чого втекли з місця на автомобілі. Одного з бійців доправили до лікарні з ножовими пораненнями.

Внаслідок слідчо-оперативних дій поліцейські затримали на одному з блокпостів двох підозрюваних 1976 та 2001 року народження. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.