Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » На блокпосту у Запоріжжі зупинили водія, у якого в машині знайшли арсенал зброї та боєприпасів

На блокпосту у Запоріжжі зупинили водія, у якого в машині знайшли арсенал зброї та боєприпасів

На блокпосту у Запоріжжі зупинили водія, у якого в машині знайшли арсенал зброї та боєприпасів

Іллюстраційне фото

Учора, 9 травня, запорізькі патрульні на блокпосту зупинили автомобіль Mitsubishi Pajero. Водієм виявився 27-річний чоловік.

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області.

ФОТО: Патрульная поліція Запоріжжя

Під час поверхневої перевірки автомобіля інспектори виявили предмети, схожі на зброю.

Чоловік зізнався, що у сумці перевозить дві бойові гранати та патрони до автоматів. На питання патрульних щодо походження речей водій відповів, що придбав їх у місті Дніпро.

На місце прибули вибухотехніки та слідчо-оперативна група, яка вилучила все виявлене. Чоловіка затримали у порядку статті 208 КПК України.

Нагадаємо, що у Запоріжжі правоохоронці припинили роботу підпільного ігрового закладу. Казино працювало у режимі суворої конспірації, але поліцейські провели там обшуки.