Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » У Запоріжжі пройде зустріч із режисером фільму “Люксембург, Люксембург”: як потрапити

У Запоріжжі пройде зустріч із режисером фільму “Люксембург, Люксембург”: як потрапити

У Запоріжжі пройде зустріч із режисером фільму “Люксембург, Люксембург”: як потрапити

Мешканців Запоріжжя запрошують на зустріч із відомим українським режисером Антоніо Лукічем та оператором-постановником фільму “Люксембург,Люксембург” Михайлом Любарським.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

ФОТО:Запорізька міська рада.

Фільм “Люксембург, Люксембург” вже третій тиждень лідирує в українському прокаті.

Антоніо Лукіч – український кінорежисер та сценарист із Ужгорода. Він відомий своїми проектами «Мої думки тихі», «Королі палат», «Секс, Інста та ЗНО» та вищезгаданим бестселером із братами Насіровими.

Михайло Любарський – талановитий український оператор-постановник. Художник знімав проекти «Терикони», «Післясмак», «Будинок ”Слово”. Нескінченний роман».

Зустріч відбудеться 12 травня у кінотеатрі імені Довженка. О 16.00 із гостями події можна буде поспілкуватися у приміщенні кінотеатру. О 16:30 розпочнеться показ фільму “Люксембург, Люксембург”.

Нагадаємо, що кінотеатр ім. Довженка у Запоріжжі відновив кіносеанси. Перший показ фільмів після перерви було заплановано на 6 квітня.