Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Ексголова Запорізької облдержадміністрації та колишній мер Бердянська помер

Ексголова Запорізької облдержадміністрації та колишній мер Бердянська помер

Ексголова Запорізької облдержадміністрації та колишній мер Бердянська помер

Валерий Баранов

З життя пішов колишній голова Бердянська та ексголова Запорізької облдержадміністрації Валерій Баранов у віці 66 років.

Про це повідомили в Бердянській міській військовій адміністрації.

Людина свого міста. Мер, якого важко забути. Джазмен. Він так хотів ще побачити Бердянськ. Вільний Бердянськ – написали в адміністрації.

Валерій Баранов обіймав посаду міського голови Бердянська з 1998 по 2007 р. З 2007 по 2012 рр. – народний депутат України 6 скликання від Блоку Литвина. У березні 2014 очолив Запорізьку обласну державну адміністрацію, але в жовтні того ж року написав заяву про відставку. У 2020 році Баранова знову обирають мером Бердянська, але через конфлікти в міськраді він подав у відставку в листопаді 2021 року.