Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі місцеві жителі спіймали грабіжників. ФОТО

У Запоріжжі місцеві жителі спіймали грабіжників. ФОТО

У Запоріжжі місцеві жителі спіймали грабіжників. ФОТО

Ілюстративне фото

Запорожці затримали двох осіб, причетних до пограбувань у Шевченківському та Дніпровському районі міста.

Фото: Патрульная полиция Запорожской области

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області.

На лінію 102 надійшла інформація про те, що невідомий чоловік штовхнув літнього і, схопивши його гаманець, почав тікати. Проте вбігти порушнику далеко не вдалося, оскільки очевидець пригоди одразу його впіймав та притримав до приїзду патрульних.

Пізніше вже у Дніпровському районі міста інспектори отримали виклик про пограбування. Співробітниця магазину повідомила, що помітила, як чоловік поклав у кишеню неоплачений товар. На зауваження жінки він не реагував, а навпаки почав тікати.

Порушника вдалося затримати перехожим, які швидко зреагували на ситуацію.

Нагадаємо, що у Запоріжжі співробітники поліції викрили шахрая. Він виманював гроші під приводом енергоощадних робіт. Люди платили йому гроші за послуги, яких потім не отримували.