Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » “Керівництво” Запорізької АЕС екстрено проситься у відпустку

“Керівництво” Запорізької АЕС екстрено проситься у відпустку

“Керівництво” Запорізької АЕС екстрено проситься у відпустку

Запорожская АЭС

На Запорізькій АЕС так звані керівники Запорізької АЕС виявляють бажання масово піти у відпустку. Але через критичну нестачу персоналу росіяни колаборантам згоди на це не дають.

Про це повідомляє Енергоатом, додаючи, що головний колаборант станції, Юрій Черничук, з 1-го травня вже виїхав з Енергодара до Криму.

Зрадники підшукують собі шляхи для евакуації, адже розуміють, що ЗСУ вже близько, так що часу на втечу залишилося зовсім небагато. Звідси і гарячка. Але найсмішніше-колаборанти ще й намагаються знайти собі “заміну”, підбурюючи атомників ЗАЕС, щоб вони погодилися виконувати їхні обов’язки, — повідомили в Енергоатомі.

Працівників Запорізької станції закликають і далі не підписувати жодних контрактів з ворогом, щоб не стати прямими посібниками агресора і не руйнувати власне майбутнє.

Як писав раніше Inform.zp.ua, 27 квітня на Запорізькій АЕС відбулася чергова ротація персоналу постійної моніторингової місії МАГАТЕ.