Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі поліція знайшла чоловіка, який убив жінку та сховав її тіло у лісосмузі

У Запоріжжі поліція знайшла чоловіка, який убив жінку та сховав її тіло у лісосмузі

У Запоріжжі поліція знайшла чоловіка, який убив жінку та сховав її тіло у лісосмузі

Ілюстративне фото

2 березня до відділу №3 (Шевченківський) Запорізького райуправління поліції звернувся 18-річний хлопець і повідомив, що його мати ще 26 лютого пішла з дому і досі невідомо, де вона. Мобільний телефон вимкнено.

полиция
Фото: полиція Запорізької області

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

50-річний зловмисник під час вживання алкоголю завдав знайомій тілесних ушкоджень, від яких та померла.

Труп потерпілої він закопав неподалік місця проживання, де його і виявили правоохоронці.

Підозрюваному передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Продовжуються слідчі дії.

Нагадаємо, що у Запорізькій області виявили нелегала, який незаконно жив в Україні 11 років. Поліцейські виявили його під час виклику про домашнє насильство.