Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Рятувальники у Запоріжжі приєдналися до програми озеленення України. ФОТО

Рятувальники у Запоріжжі приєдналися до програми озеленення України. ФОТО

Рятувальники у Запоріжжі приєдналися до програми озеленення України. ФОТО

фото ГСЧС

Запорожские спасатели приняли участие в президентской программе «Зелена країна». Программа предусматривает высадку деревьев по всей Украине. Деревья посадили и в Запорожье.

Об этом сообщили в ГУ ДСНС в Запорожской области.

фото ГСЧС
фото ГСЧС

Спасатели совместно с представителями «Красного креста» присоединились в Запорожье к президентской программе «Зелена країна». В одном из местных парков они высадили 36 саженцев деревьев.

фото ГСЧС
фото ГСЧС

В рамках программы «Зелена країна» планируется высадить по Украине 1 миллиард деревьев за 3 года. А за 10 лет предполагается высадка 1 миллиона гектаров. В рамках Уже высажено 52,53 тысяч гектаров.

фото ГСЧС
фото ГСЧС