Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Запорізька і Волинська торгово-промислові палати запрошують у травні на експертні консультації за підтримки ЄС та ПРООН

Запорізька і Волинська торгово-промислові палати запрошують у травні на експертні консультації за підтримки ЄС та ПРООН

Запорізька і Волинська торгово-промислові палати запрошують у травні на експертні консультації за підтримки ЄС та ПРООН

Запорізька торгово-промислова палата

Про експортний маркетинг із ChatGPT, логістику, митне оформлення та інші важливі для бізнесу питання розповідатимуть провідні українські експерти під час тематичних вебінарів. Проєкт «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» реалізують Запорізька і Волинська торгово-промислові палати в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програма орієнтована на експертну підтримку бізнесу, який працює у місцях, близьких до зони активних бойових дій, релокувався до безпечніших областей України, перекваліфікував напрями своєї діяльності, вирішує завдання відновлення виробництва, налагодження постачання і збуту.

Перша частина консультаційної програми, присвячена актуальним питанням ведення бізнесу, завершилася 27 квітня: протягом місяця відбулось 10 вебінарів, присвячених питанням ведення бізнесу в умовах війни. Зокрема, консультували щодо оформлення форс-мажорних обставин, інтернаціоналізації МСП, кластерних інструментів, фандрейзингу, фінансової стійкості.

 Відеозаписи можна переглянути за посиланням:

https://www.youtube.com/user/zpalata

У травні вебінари орієнтовані на актуальні запити компаній-експортерів і підприємств, які роблять перші кроки на зовнішніх ринках.

Запорізька і Волинська торгово-промислові палати прагнуть надати таким компаніям максимальний консультаційний супровід.

У травні 2023 року відбудуться вебінари на такі теми:

  • 2.05 – 4.05 – Мінімізація ризиків при першому експорті/імпорті. Покрокова інструкція
  • 9.05 – 10.05 – Експортний маркетинг 2.0: нова ера із ChatGPT
  • 12.05 – Організація експортно-імпортних операції та логістичного забезпечення українських підприємств із компаніями Центральної Азії
  • 16.05 – Використання переваг і можливостей українських уповноважених експортерів у торгівлі з компаніями з ЄС та ЄАВТ в умовах воєнного стану
  • 17.05 – Найкращі практики логістики та митного оформлення при здійсненні експортно-імпортних операцій із використанням автомобільного транспорту
  • 19.05 – Українська класифікація товарів ЗЕД. Останні зміни та нові законодавчі ініціативи
  • 23.05 – Зменшення ризиків під час пошуку партнерів
  • 25.05 – Робота на маркетплейсах
  • 26.05 – Використання карнетів АТА для участі в міжнародних виставках
  • 29.05 – Як довести відповідність нехарчової продукції вимогам ЄС: покроковий алгоритм

Серед спікерів і спікерок:

  • Сергій Свистіль, голова ради Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД», голова ради з питань ЗЕД при ТПП України
  • Галина Перепелиця, сертифікована тренерка та консультантка з питань міжнародної торгівлі та експорту до ЄС
  • Євгенія Литвинова, президентка/CEO/аналітикиня Клубу експортерів України
  • Оксана Ликова, директорка Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД»
  • Експерти і експертки Запорізької і Волинської торгово-промислових палат, Державної митної служби України, управління Держпраці

Завершальним заходом проєкту стане круглий стіл для бізнес-спільноти Волинської та Запорізької областей на тему «Знайомство з особливостями бізнес-середовища регіону та проєктами регіонального розвитку», що відбудеться 31 травня в Луцьку.

Нагадаємо, навесні та восени 2022 року Запорізька торгово-промислова палата вже реалізувала дві серії безкоштовних навчально-консультаційних заходів для бізнесу, що були підготовлені за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні та фінансування Європейського Союзу.

Відбулося близько 50 вебінарів, покликаних максимально стисло й інформативно відповісти на непрості запитання бізнесу в умовах воєнного стану. У заходах взяли участь понад 2 500 учасників.

Запрошуємо підприємців і підприємниць долучатися до заходів проєкту у квітні та травні.

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/U4KRGyd

Додаткова інформація за тел. +38 050 484 11 97 або електронною поштою [email protected]


Для довідки

Проєкт «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» впроваджується за сприяння ПРООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Польщі, Швеції і Швейцарії.