Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » “Toloka Festival” у Запоріжжі підтримали школи, дитсадки та комунальні підприємства. ФОТО

“Toloka Festival” у Запоріжжі підтримали школи, дитсадки та комунальні підприємства. ФОТО

“Toloka Festival” у Запоріжжі підтримали школи, дитсадки та комунальні підприємства. ФОТО

“Toloka Festival” в Запорожье. Фото: Запорожский городской совет

У Запоріжжі стартувала весняна толока “Toloka Festival”. Ініціатива об’єднала навколо себе чимало небайдужих запорожців. Акцію підтримали освітяни, медики, працівники комунальних підприємств, департаментів, управлінь, районних адміністрацій.

У Департаменті муніципального управління розповіли, що серед учасників толоки колективи міського ботанічного саду, дитсадків та шкіл, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, районних управлінь соціального захисту населення, комунальних підприємств «Запоріжремсервіс», «Міське інвестиційне агентство», «Водоканал», «Запорізька». служба”, “Титан”, концерну “Міські теплові мережі”.

Крім того, до толоки долучилися працівники районних адміністрацій щодо Вознесенівського, Хортицького, Заводського, Шевченківського районів, медики 5-ї міської лікарні, Центрів надання первинної медико-санітарної допомоги №2, 9.

Учасники толоки прибирають сміття, обрізають кущі та дерева, упорядковують та висаджують нові квітники. Також працівники здійснюють косовиці трави, фарбують на територіях лавки, урни.

“Toloka Festival” розпочався 24 квітня та триватиме до 24 травня. Долучитися до толоки може кожен. Для цього потрібно об’єднатися з друзями чи колегами в команду та вибрати будь-яку активність, яка зробить Запоріжжя чистішим.

За умовами команді потрібно дати назву, зареєструвати її через гугл-форму та зробити у соцмережах фотозвіт виконаної роботи.

Обов’язково у ваших повідомленнях повинні бути хештеги, щоб фотографії не загубилися: #дій_некоментуй #результатнашимисилами #запоріжжя_toloka_festival

Серед усіх команд буде обрано команду-переможця, яка отримає VIP-квитки в кінотеатр, табличку з відзнакою та фірмові сувеніри.

Фото: Запорізька міськрада