Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі затримали чоловіка з гранатою: подробиці

У Запоріжжі затримали чоловіка з гранатою: подробиці

У Запоріжжі затримали чоловіка з гранатою: подробиці

Ілюстративне фото

26 квітня в Олександрівському районі патрульні виявили чоловіка, який ніс бойову гранату.

полиция
Фото: Патрульная полиция Запорожской области

Про це повідомили у Патрульній поліції Запорізької області.

Вчора під час патрулювання в Олександрівському районі увагу патрульних привернув підозрілий чоловік. Громадянин, помітивши інспекторів, різко змінив напрямок руху.

33-річний чоловік не зміг пояснити патрульним, звідки у нього ця річ. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехніки, які вилучили виявлений предмет.

Чоловіка затримали та відкрили кримінальну справу.

Нагадаємо, що у Запоріжжі жінку побив чоловік. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла. Поліція розслідувала злочин та затримала підозрюваного.