Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » Совість перемогла: у Запоріжжі п’яний водій втік з місця ДТП, але невдовзі повернувся

Совість перемогла: у Запоріжжі п’яний водій втік з місця ДТП, але невдовзі повернувся

Совість перемогла: у Запоріжжі п’яний водій втік з місця ДТП, але невдовзі повернувся

Патрульная полиция.Иллюстративное фото

Запорізькі патрульні отримали виклик про ДТП без травмованих на вулиці Передатній. Приїхавши на місце події поліцейські виявили транспортний засіб Chevrolet Lacetti.

Фото: Патрульная полиция запорожской области

Про це повідомили у Патрульній поліції Запорізької області.

Водій Chevrolet Lacetti сказав, що водій авто Opel Astra зіштовхнувся з його автомобілем та виїхав з місця. Незабаром винуватець події все ж таки повернувся.

61-річний водій Opel пояснив, що злякався і поїхав далі. Проте причина була зовсім іншою: інспектори виявили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння.

На водія автомобіля Opel Astra поліцейські склали 3 протоколи.

Нагадаємо, що у Запоріжжі патрульні поліцейські зупинили автомобіль для перевірки. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. Щоб вирішити питання, він запропонував патрульним хабар.