Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі затримали групу наркодилерів

У Запоріжжі затримали групу наркодилерів

У Запоріжжі затримали групу наркодилерів

Полиция в Запорожской области. Иллюстративное фото

21 квітня у Запоріжжі викрили трьох місцевих жителів, які продавали наркотики по всій Україні. У них вилучили канабіс на 380 тисяч гривень.

Фото:Нацполіція
наркотики
Фото:Нацполіція
Наркотики
Фото:Нацполіція

Про це повідомили у Суспільному Запоріжжя.

Організував незаконну торгівлю 37-річний раніше засуджений місцевий житель. Також він залучив до справи двох своїх знайомих у віці 41 та 49 років.

«Щомісяця наркоторговці збували від 3 до 5 кг канабісу та отримували від 900 тис до 1,5 млн грн незаконного прибутку», — нацполіція у Запорізькій області.

37-річного організатора та його 41-річного спільника затримано. Також їм запобіжний захід — 60 діб арешту з правом внесення застави.

Нагадаємо, що у мешканця Запоріжжя поліцейські виявили під час обшуку вдома зброю та наркотики. Фігуранта підозрювали у скоєнні інших злочинів.