Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Негода в Запоріжжі: на дорогах ускладнений рух

Негода в Запоріжжі: на дорогах ускладнений рух

Негода в Запоріжжі: на дорогах ускладнений рух

Дождь в Запорожье: Фото: Depositphotos

У Запоріжжі відучора спостерігається погіршення погоди. Сильний дощ вплинув на ситуацію на дорогах.

На деяких дорогах ускладнений рух через сильні опади, передають наші кореспонденти. Також у місті погана видимість через туман.

У Патрульній поліції Запоріжжя закликали мешканців міста дотримуватися таких правил:

  • Не наражайте себе на загрозу, дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість руху, утримуйтеся від різкого гальмування, порушено правила обгону, маневрування.
  • Управляючи транспортом будьте максимально шанобливими та обережними, з повагою ставтеся до інших учасників дорожнього руху.
  • Будьте обережні під час переходу проїжджої частини. Не переходьте дорогу у невстановленому для цього місці.
  • Також у темний час доби та в умовах недостатньої видимості позначте себе світлоповертаючими елементами.

Нагадаємо, у Запоріжжі пройдуть роботи з обслуговування електромереж, тому відключення світла чекають на низку будинків по місту. Це стосується кількох районів Запоріжжя.