Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Де в Запоріжжі не можна паркувати автомобіль і чому

Де в Запоріжжі не можна паркувати автомобіль і чому

Де в Запоріжжі не можна паркувати автомобіль і чому

Неправильная парковка автомобилей в Запорожье. Фото: Водоканал

Запорізьких водіїв закликали не порушити правила безпечного паркування та не паркувати автомобілі біля та на люках, які позначені червоним кольором.

Червоний люк – це люк спеціального призначення для пожежних гідрантів. Він спеціально забарвлений у червоний колір, для швидкого визначення розташування саме пожежного гідранту, а не люків іншого призначення.

На таких люках заборонено будь-яку перешкоду та паркування автомобілів.

Нехтуючи цим простим правилом ви наражаєте на небезпеку людей, на порятунок яких іноді є лише лічені хвилини. Особливо враховуючи складну ситуацію в нашому місті, закликаємо бути особливо уважними та відповідальними, – повідомили у міському “Водоканалі”.

Раніше ми повідомляли, що запорожців закликають утриматися від відвідування цвинтарів на поминальні дні, які припадають на 22-24 квітня.

Також відомо, як працюватиме громадський транспорт у Запоріжжі на поминальні дні та як курсуватиме залізничний транспорт.