Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Погода в Запоріжжі на 10 днів: синоптики прогнозують дощі

Погода в Запоріжжі на 10 днів: синоптики прогнозують дощі

Погода в Запоріжжі на 10 днів: синоптики прогнозують дощі

Ілюстративне фото

Метеорологи зробили прогноз погоди в Запоріжжі на найближчі дні. З середини тижня слід очікувати дощі.

За даними Sinoptik.ua, 17 квітня Сонце цього дня в Запоріжжі буде рідко показуватися через хмари. Вночі пройшов дощ, але вже до ранку він закінчився. Вся інша частина дня пройде без опадів.

18 квітня в Запоріжжі хмарна погода протримається весь день. Без опадів.

19 квітня в Запоріжжі буде хмарним-вранці Хмари займуть своє місце під сонцем і не залишать його до самого вечора. Вдень очікується дрібний дощ, до вечора він стане сильнішим.

20 квітня хмарна погода триматиметься в Запоріжжі до самого вечора. З середини дня і до його закінчення буде йти дрібний дощ.

21 квітня протягом усього дня погода в Запоріжжі буде похмурою. Вранці і вдень очікується дрібний дощ, який закінчиться ближче до вечора.

22 квітня ранок і день у Запоріжжі очікуються хмарними, а вечір обіцяє бути ясним. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.

23 квітня хмари, які з’являться в Запоріжжі вдень, протримаються недовго, ввечері очікується ясна погода. Вдень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до настання вечора.