Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Технології » Рух російської техніки в Енергодарі можна відстежити у додатку

Рух російської техніки в Енергодарі можна відстежити у додатку

Рух російської техніки в Енергодарі можна відстежити у додатку

Українцям став доступний додаток, який повідомляє про погрози для мешканців Нікопольського району. У тому числі і про переміщення російської військової техніки в Енергодарі.

Про це повідомив соратник голови Нікопольської РДА.

Повідомлення в додатку поділяються на 3 категорії:

  • Переміщення техніки – пересування техніки окупантів на березі Енергодару, яке може загрожувати.
  • Тривога – включення тривоги для певної громади.
  • Відльоти – якщо противник відкриває вогонь, повідомлення відльотів заздалегідь про це скажуть і у вас буде 20-60 секунд, щоб сховатися в укритті (залежить від місця вогневої точки противника).

Нагадаємо, окупаційна адміністрація почала перейменовувати вулиці у Мелітополі. Тепер в окупованому місті з’явилися вулиці, названі на честь радянського диктатора та російської пропагандистки.