Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В Укренерго заявили про серйозні пошкодження енергетики на сході України: що у Запорізькій області

В Укренерго заявили про серйозні пошкодження енергетики на сході України: що у Запорізькій області

В Укренерго заявили про серйозні пошкодження енергетики на сході України: що у Запорізькій області

Ілюстративне фото

Масштаби та територія пошкоджень об’єктів енергетики в Україні збігаються з лінією фронту. Найбільше вражені Донецька, Луганська, Харківська області.

Про це повідомили в Укренерго.

До Василівського, Михайлівського, Бердянського, Приморського, Мелітопольського, Якимівського, Веселівського, Кам’янсько-Дніпровського, Токмацького, Більмацького та Розівського районних відділень через дії місцевих окупаційних “влад” доступу до електромереж та актуальної інформації про їх стан.

За пів року на об’єкти Укренерго у східній частині України здійснили 12 масованих атак, у ході яких завдали 27 ударів крилатими ракетами та дронами.

Нагадаємо, у Запоріжжі ремонтують будинок, у якому у січні минулого року вибухнув газ. У чотириповерховому будинку відновлюють поранені квартири.