Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Будинок, де вибухнув газ у Запоріжжі, відновлюють: які роботи ведуть. ФОТО

Будинок, де вибухнув газ у Запоріжжі, відновлюють: які роботи ведуть. ФОТО

Будинок, де вибухнув газ у Запоріжжі, відновлюють: які роботи ведуть. ФОТО

У Запоріжжі ремонтують будинок, у якому у січні минулого року вибухнув газ. У чотириповерховому будинку відновлюють пошкоджені квартири.

Про це повідомили у Запорізькій міській раді.

Будинок, у якому 28 січня 2022 року вибухнув газ, відновлюють. Надзвичайна подія забрала життя двох людей та пошкодила сам чотириповерховий будинок. Постраждали 11 квартир та були пошкоджені несучі конструкції.

Нині ведуться роботи з демонтажу сходів, щоб замінити їх на нові. Також замінять комунікації: опалення, водопостачання та електромережі.

Роботи ведуться щодня за графіком. За прогнозами підрядної організації ремонт будинку закінчиться до кінця 2023 року.