Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Мелітопольцям можуть списати комунальні заборгованості: подробиці

Мелітопольцям можуть списати комунальні заборгованості: подробиці

Мелітопольцям можуть списати комунальні заборгованості: подробиці

Коммуналка

Кабмін розгляне питання списання заборгованості за комунальні послуги в Мелітополі та на інших тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомив голова Мелітополя Іван Федоров.

Це питання обговорили з віце — прем’єр-міністром-Міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Іриною Верещук під час її візиту до Запоріжжя.

За час окупації енергопостачальні компанії України продовжували нараховувати жителям, підприємствам і організаціям рахунки на тимчасово окупованих територіях. При цьому ці послуги окупованим територіям фактично не надавалися, а борги накопичилися вагомі.

Як приклад, заборгованість тільки по бюджетних підприємствах Мелітополя становить 38 млн грн. а жителям, більшість з яких евакуювалася з окупації, приходять багатотисячні платіжки, — зазначив Федоров.

Тому Камбін розгляне питання прийняття постанови, яка дозволить постачальникам комунальних послуг списати нараховану заборгованість і не нараховувати до фактичної деокупації Мелітополя та інших тимчасово окупованих територій.

Раніше Inform.zp.ua писав, які тарифи на комунальні послуги будуть для запорожців у квітні.