Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі розпочалися перевірки санітарного стану міста: як вони відбуватимуться

У Запоріжжі розпочалися перевірки санітарного стану міста: як вони відбуватимуться

У Запоріжжі розпочалися перевірки санітарного стану міста: як вони відбуватимуться

Запорожье проспект александровский район собор

Виїзні перевірки санітарного стану міста будуть тепер проводити регулярно по черзі в кожному мікрорайоні Запоріжжя. Фахівці першим перевірили Олександрівський район.

Про це повідомив в.о. міського голови Анатолій Куртєв.

Разом з профільними заступниками міського голови, представниками Департаменту муніципального управління, інспекції з благоустрою, районної адміністрації та КП “Титан», «ЕЛУАШ» та “Зеленбуд” проінспектували дороги, зупинки, сквери, парки, зелені зони, Центральний ринок, внутрішньоквартальні території району.

Під час перевірки виявили багато недоліків, які мають бути усунені найближчим часом, повідомляє міська влада.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Верховна Рада ухвалила закон про заборону географічних назв, пов’язаних з Росією та її політикою. Так, у Запоріжжі перейменують усі вулиці та пам’ятні місця, назви яких пов’язані з державою-агресором.