Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Мер Мелітополя розповів, де знаходяться військові бази окупантів у Запорізькій області

Мер Мелітополя розповів, де знаходяться військові бази окупантів у Запорізькій області

Мер Мелітополя розповів, де знаходяться військові бази окупантів у Запорізькій області

Окупанти. Ілюстративне фото

Окупанти у Запорізькій області націоналізували тисячі приватних об’єктів, а узбережжя Азовського моря перетворили на військову базу.

Протягом року окупації вони налагодили схему рекету, що застосовується до багатьох підприємств та приватних осіб. Особливо сильно постраждали готельні комплекси та санаторії на узбережжі Азовського моря.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

У Кирилівці бази відпочинку перетворили на казарми та місця дислокації ворожої військової техніки.

У Бердянську із санаторіїв та приватних котеджів мають намір зробити центр реабілітації російських військових.

Нагадаємо, у Мелітополі Запорізької області окупанти продовжують зомбувати дітей та створюють аналог “гітлерьюгенду”. Іншими словами, окупанти примушують українських дітей вступати до загонів “юнармії”.