Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Опалювальний сезон у Запоріжжі закінчується: у Тепломережах повідомили про проблему

Опалювальний сезон у Запоріжжі закінчується: у Тепломережах повідомили про проблему

Опалювальний сезон у Запоріжжі закінчується: у Тепломережах повідомили про проблему

Тарифы тепло платежки деньги цены деньги отопление вода свет газ

Запорожці заборгували оплату за отримане тепло у 2022–23 роках. У концерні ГТС кажуть, що порівняно з 2021 роком відсоток платежів суттєво знизився, і це проблема.

Опалювальний сезон у Запоріжжі завершиться 31 березня. Для цього тепловики вже розпочали підготовчі роботи, які триватимуть до кінця місяця.

Про це повідомили у концерні ГТС.

Керуючі компанії та ОСББ при вимиканні теплопостачання повинні відключити внутрішньобудинкові системи, але залишити їх заповненими водою.

Начальниця виробничого відділу концерну «Міські теплові мережі» Олена Петракова повідомила, що зараз вони зупиняють потужне обладнання та консервують котли, а також знижують витрати теплоносія.

Роботи продовжаться з 27 по 31 березня, щоб завершити опалювальний період 31 березня.