Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Правоохоронці викрили у Запоріжжі шахраїв: заробляли 650 тисяч гривень на місяць. ФОТО

Правоохоронці викрили у Запоріжжі шахраїв: заробляли 650 тисяч гривень на місяць. ФОТО

Правоохоронці викрили у Запоріжжі шахраїв: заробляли 650 тисяч гривень на місяць. ФОТО

У Запоріжжі поліцейські припинили роботу call-центру шахраїв: під приводом благодійності вони виманювали у людей гроші. Знаходили жертви не лише в Україні.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Запоріжжі.

Поліцейські накрили у Запоріжжі групу шахраїв, яка організувала call-центр. По телефону вони видавали себе за співробітників іноземної волонтерської організації та виманювали у довірливих людей гроші.

Для того щоб забирати кошти використовували спеціальні комп’ютерні програми. Жертвами шахраїв ставали не лише українці, а й жителі інших країн.

Співробітники поліції провели санкціоновані обшуки у приміщенні, де працював call-центр. Правоохоронці виявили понад 20 робочих місць операторів. Тепер поліція встановлює особи всіх, хто причетний до схеми.