Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Технології » У Туреччині розробили новий безпілотник Bayraktar з українським двигуном від “Мотор Січ”

У Туреччині розробили новий безпілотник Bayraktar з українським двигуном від “Мотор Січ”

У Туреччині розробили новий безпілотник Bayraktar з українським двигуном від “Мотор Січ”

Новий турецький безпілотник-винищувач Bayraktar розробили, оснастивши турбореактивним двигуном АІ-25тлт, виробником якого є «Мотор Січ».

Фото з новим безпілотником-винищувачем президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган опублікував на своїй сторінці в Твіттері.

Bayraktar Kızılelma – реактивний надзвуковий малопомітний палубний БПЛА, який розробляється турецькою компанією Baykar Makina.

Bayraktar Kızılelma

Характеристики реактивного безпілотника-винищувача Kızılelma:

  • може нести 1500 кг корисного навантаження;
  • максимальна швидкість ~ 900 км / год;
  • дальність польоту ~ 930 км;
  • робоча висота ~ 10 668 м;
  • у повітрі він може працювати ~ 5 годин.

Bayraktar Kızılelma зможе приземлятися і злітати навіть на кораблях з короткими злітно-посадковими смугами.

Нова модель Bayraktar буде атакувати повітряні цілі боєприпасами класу “повітря-повітря”.