Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Правоохоронці накрили нарколабораторію у Запоріжжі: мала дохід у 9 мільйонів гривень на місяць

Правоохоронці накрили нарколабораторію у Запоріжжі: мала дохід у 9 мільйонів гривень на місяць

Правоохоронці накрили нарколабораторію у Запоріжжі: мала дохід у 9 мільйонів гривень на місяць

У Запоріжжі правоохоронці викрили трьох чоловіків, які тримали нарколабораторію, де виробляли психотропну речовину у великих розмірах. Щомісяця вони заробляли 9 мільйонів гривень.

Про це повідомив Офіс Генерального прокурора.

Троє чоловіків організували масове виробництво психотропної речовини “Альфа-PVP”. Нарколабораторію вони організували на покинутій фермі на околиці Нікополя, а збували речовину у Запоріжжі та інших територіях України.

Замовлення на психотроп вони приймали через інтернет-магазин та телеграм-канал. Далі вони розповсюджували партіями через поштове відділення. Щомісяця це їм приносило від 6 до 9 мільйонів гривень.

Правоохоронці провели 14 обшуків у нарколабораторії, місцях проживання фігурантів, гаражах та автомобілях наркодилерів. У них вилучили 35 кілограмів готового «Альфа-PVP» та ще 30 літрів психотропу на етапі синтезу.

Загальна вартість вилученого за цінами чорного ринку близько 30 мільйонів гривень. Двом із наркоділків повідомили про підозру та затримали.