Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Уродженця Василівки Михайла Федорова призначили на нову посаду в Кабміні

Уродженця Василівки Михайла Федорова призначили на нову посаду в Кабміні

Уродженця Василівки Михайла Федорова призначили на нову посаду в Кабміні

Михаил Федоров

Верховна Рада України розширила повноваження для глави Мінради, уродженця Василівки Запорізької області Михайла Федорова. У Кабміні сьогодні відбулися кадрові перестановки.

Федорова призначили віце прем’єр-міністром з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій — міністром цифрової трансформації України. За-311 голосів.

У 2019 році на виборах Президента України Федоров був керівником digital-напряму всієї передвиборної кампанії Володимира Зеленського. На парламентських виборах був обраний народним депутатом України від Партії «Слуг народу». З 21 травня 2019 року є радником Президента з цифрового напрямку.

Михайло Федоров на посаді Мінцифри відповідав за створення додатку «Країна в смартфоні», який був однією з передвиборчих обіцянок президента Зеленського. Проект Дія вперше презентували на IT Forum 2019 у Запоріжжі 27 вересня 2019 року.