Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Корупція » Будівлю поліклініки у Запорізькій області незаконно передали комерційній структурі

Будівлю поліклініки у Запорізькій області незаконно передали комерційній структурі

Будівлю поліклініки у Запорізькій області незаконно передали комерційній структурі

Ілюстративне фото

В одній із територіальних громад Запорізької області незаконно передали майно поліклініки. Вартість переданого перевищувала 46 мільйонів гривень. Прокуратура провела розслідування

Про це повідомили у Запорізькій обласній прокуратурі.

Одна із сільських рад Запорізького району незаконно передала комерційній структурі будівлю комунальної поліклініки та її медичне обладнання. Фактично все це передали у безкоштовне використання.

Поліклініку та обладнання комерційна структура використовувала для надання платних медичних послуг. З цього приводу прокуратура звернулася до суду з позовом, щодо якого рішення сільради мають визнати незаконним та скасувати його.

За рішенням суду договір про управління комунальним майном визнали недійсним. Будівлю та обладнання повернули громаді. Їхня загальна вартість понад 46 мільйонів гривень.