Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Мелітополі війська Росії посилили перевірки на блокпостах: з чим це пов’язано

У Мелітополі війська Росії посилили перевірки на блокпостах: з чим це пов’язано

У Мелітополі війська Росії посилили перевірки на блокпостах: з чим це пов’язано

Проверки на блокпостах

Окупанти посилили перевірки на блокпостах у Мелітополі та провели низку обшуків після вибуху автомобіля та смерті одного з колаборантів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. Окупанти використовують підрив зрадника як привід чергових репресій місцевого населення.

Нагадаємо, автомобіль, який підірвали 14 березня у Мелітополі, належав місцевому колаборанту Івану Ткачу.

Колаборант був відомий у Мелітополі як керівник ПП Транзит. Раніше він розповів в інтерв’ю російським пропагандистам, що запускає автобусні рейси із Мелітополя до Криму.

За окупаційної влади він очолив так зване МУП “Городской транспорт”.