Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Безкоштовні евакуаційні рейси курсують із Запоріжжя: хто може скористатися

Безкоштовні евакуаційні рейси курсують із Запоріжжя: хто може скористатися

Безкоштовні евакуаційні рейси курсують із Запоріжжя: хто може скористатися

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ ADRA Ukraine запустила безкоштовні евакуаційні рейси із Запоріжжя. 

Волонтери займаються перевезенням малорухомих, літніх людей та осіб з інвалідністю каретами швидкої допомоги. 

Евакуйованих людей безкоштовно розміщують у сховищах. Вони розташовані в трьох областях України і забезпечені всім необхідним для комфортного проживання — харчуванням, теплом, одягом тощо.

Якщо вам або вашим знайомим потрібна евакуація-звертайтеся за номерами гарячої лінії: +38 050 572 04 07 / +38 067 203 62 48.

Як писав раніше Inform.zp.ua, евакуаційні потяги досі курсують з небезпечних регіонів України. Жителі Донбасу, Запоріжжя та Херсона мають можливість безкоштовно виїхати на поїзді і відправитися в центральні і західні регіони.