Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Тарифи на воду у Запоріжжі можуть підвищитися: подробиці

Тарифи на воду у Запоріжжі можуть підвищитися: подробиці

Тарифи на воду у Запоріжжі можуть підвищитися: подробиці

Ілюстративне фото

 НКРЕКП планує розглянути питання щодо підвищення тарифів на воду. Підвищення тарифів пропонують провести у два етапи. Вже розробили тарифи для областей, зокрема й для Запорізької.

Про це повідомили на сайті НКРЕКП.

У березні НКРЕКП розгляне питання щодо підвищення тарифів на воду. Передбачається підвищення тарифів у два етапи: з 01.04.2023 та з 01.07.2023. Для кожного регіону розробили нові ціни, в тому числі для Запорізької області.

Для Запорізького КП Водоконалу пропонують такі тарифи:

  • З 01.07.2023 р. оптовий тариф на водопостачання за один кубічний метр 18,40 гривень;
  • За водовідведення з 01.07.2023 р. пропонується оптовий тариф 11,76 гривень;

Як пояснили в НКРЕКП, у Запоріжжі підвищення тарифів пов’язане зі збільшенням витрат електроенергії, на зарплати співробітникам, на ремонти та на паливно-мастильні матеріали.