Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Президент «Енергоатому» закликав Європарламент усунути представників Росатому на ЗАЕС

Президент «Енергоатому» закликав Європарламент усунути представників Росатому на ЗАЕС

Президент «Енергоатому» закликав Європарламент усунути представників Росатому на ЗАЕС

Європарламент ухвалив резолюцію, в якій закликав держави-члени ЄС заборонити Росатому інвестувати в критичну інфраструктуру в Євросоюзі та зупинити його діяльність.

Президен «Енергоатому» Петро Котін, коментуючи це рішення, відзначив важливість обмеження діяльності Росатому в усьому світі. Він стверджує, що від цього безпосередньо залежить ядерна безпека людства.

”Потрібно усунути зокрема і представників Росатому на захопленій оккупантами ЗАЕС, повернути її під контроль законного оператора – Енергоатому та відновити принципи безпеки ядерних об’єктів”, – наголосив керівник НАЕК.

Нагадаємо, що атомники Запорізької АЕС відмовляються підписувати контракти з росією: що роблять окупанти.

Підготувала Єлизавета Соколова