Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Нафтогаз повідомив споживачів про зміни: як в 2023 році передавати показники

Нафтогаз повідомив споживачів про зміни: як в 2023 році передавати показники

Нафтогаз повідомив споживачів про зміни: як в 2023 році передавати показники

Газ. Ілюстративне фото

Українська газопостачальна компанія «Нафтогаз» оприлюднила важливу інформацію для жителів двох областей.

Про це повідомили в прес-службі компанії. 

Йдеться про Харківську та Дніпропетровську області. Фактично користувачі «Харківгазу» та «Дніпрогазу» перейшли до групи «Нафтогаз України». Тому споживачів попереджають, що в майбутньому саме Нафтогаз надаватиме послуги з виставлення рахунків та оплати використаного газу споживачам цих компаній.

У зв’язку з переходом АТ «Харківгаз» та АТ «Дніпрогаз» до групи НАК «Нафтогаз України» сервіси обліку та оплати використаного газу для абонентів цих компаній будуть надаватись ГК «Нафтогаз України» (gas.ua; [email protected]).

У компанії також запевнили українців, що переплачена плата за доставку газу буде зарахована на особистий рахунок споживача в новій компанії і хвилюватися нема про що. Надалі споживачам цих регіонів радять використовувати тільки онлайн-сервіс Нафтогазу для оплати за газ.

Це можна зробити в особистому кабінеті gas.ua або в чат-боті GASUA у Viber, Telegram та Facebook Messenger або через контакт-центр за номерами 0663002888, 0983002888, 0933002888.