Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запорізькій області формують стрілецький батальйон

У Запорізькій області формують стрілецький батальйон

У Запорізькій області формують стрілецький батальйон

Командування ЗСУ ухвалило рішення сформувати стрілецький батальйон у кожному регіоні, у тому числі й у Запорізькій області. Військове командування ухвалило рішення створити новий 415-й окремий стрілецький батальйон.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Це рішення було ухвалене у зв’язку з російською військовою агресією та необхідність посилення обороноздатності Запорізької області.

Наше спільне завдання – забезпечити необхідний рівень обороноздатності країни. З урахуванням ситуації це допоможе зупинити спроби ворога зламати нашу оборону, уникнути втрат серед цивільних та нарешті звільнити захоплені території. Тому не слід чекати на активізацію ворога, треба проявити ініціативу і приєднатися до формування та забезпечення 415-го окремого стрілецького батальйону, — зазначили в ЗОВА.

Як писав раніше Inform.zp.ua, сьогодні, 4 лютого, в Україні відбувся черговий обмін полоненими. Україні вдалося повернути 116 військовослужбовців із російського полону.