Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни демонтували пам’ятник Тарасу Шевченку у Мелітополі

Росіяни демонтували пам’ятник Тарасу Шевченку у Мелітополі

Росіяни демонтували пам’ятник Тарасу Шевченку у Мелітополі

Російські війська продовжують знищувати українську культуру на окупованих територіях. Пам’ятник Тарасу Шевченку окупанти демонтували у Мелітополі.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

Окупанти демонтували пам’ятник Тарасу Шевченку у Мелітополі. На цьому місці мелітольці у 2013-2014 роках виходили на мітинги під час Євромайдану. Тут же вони збиралися на протести після окупації міста.

Як повідомив Федоров, жителі міста обурилися таким демонтажем, тому окупаційна влада пообіцяла перенести пам’ятник Кобзарю в інше місце, а на центральній площі встановлять радянський пам’ятник.