Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі на Новий рік діятиме комендантська година: місто посилено патрулюватимуть

У Запоріжжі на Новий рік діятиме комендантська година: місто посилено патрулюватимуть

У Запоріжжі на Новий рік діятиме комендантська година: місто посилено патрулюватимуть

Ілюстративне фото

У новорічну ніч в Україні продовжить діяти комендантська година, а за правопорядком стежитимуть посилені патрулі поліцейських та Нацгвардії.

Про це повідомила речниця голови Національної поліції Мар’яна Рева в ефірі телемарафону.

Люди повинні розуміти, що незалежно від того, який день у нас – святковий чи несвятковий – є певні вимоги до комендантської години, — сказала вона.

Правоохоронці перевірятимуть документи у людей, а також доставлятимуть їх у відділення поліції для встановлення чи перевірки особи.

Рева зазначила, що ті, хто вийдуть на вулицю новорічної ночі, можуть бути притягнуті до відповідальності за порушення комендантської години.

Поліція працюватиме у посиленому режимі. У ніч із 31 грудня на 1 січня для охорони громадського порядку залучатимуться не лише поліція, а й бійці Національної гвардії.