Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Через блокпост у Василівці окупанти нікого не пропускають

Через блокпост у Василівці окупанти нікого не пропускають

Через блокпост у Василівці окупанти нікого не пропускають

Васильевка

В’їзд та виїзд із окупованих територій тимчасово закрито через КПП «Василівка». Окупанти на постах чекають на рішення з Мелітополя щодо спецперепусток.

Про це повідомляють у Бердянському міськвиконкомі.

Ніхто ніщо не розуміє і відповісти про перетин не можуть. Машини, які вперше за тиждень виїхали вчора із Запоріжжя, залишилися ночувати в полі, — розповіли у міськвиконкомі.

За непідтвердженою інформацією, спецперепустки будуть надавати лише окремим особам, які прямують до близьких родичів, після ретельної перевірки, перепису всіх контактів та наявних месенджерів для зворотного зв’язку.

Також посилюються фільтраційні заходи.

Як писав раніше Inform.zp.ua, з 15 грудня російські окупанти перестали випускати людей із окупованих територій через Василівку. За три дні загарбники не випустили жодної людини.