Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Племінника Кадирова призначили «наглядачем» за окупованим Мелітополем

Племінника Кадирова призначили «наглядачем» за окупованим Мелітополем

Племінника Кадирова призначили «наглядачем» за окупованим Мелітополем

Оккупированный Мелитополь

Окупанти призначили нового, хто дивиться за тимчасово окупованим Мелітопольським районом. Ним став псевдоміністр аграрної політики у Чечні, племінник Рамзана Кадирова.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, гауляйтера із Чечні привезли на окуповану територію Запорізької області “ділитися досвідом становлення республіки”. А це безпосередньо означає, що новий, хто «дивиться», займатиметься тим самим, чим і його колеги – красти гроші з бюджету, грабувати промисловість, проводити репресії проти мирних жителів.

Федоров переконаний, що головним завданням нового гауляйтера є контроль місцевих колаборантів.

Тому що зрадникам на окупованій території навіть загарбники не довіряють, – додав він.

Центр журналістських розслідувань повідомляє, що племінник Кадирова Хасан Ібрагімов став представником голови Чеченської республіки в окупованих частинах Херсонської та Запорізької областей. В окупованому Мелітополі знаходиться урядова делегація із Чечні.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у двох тимчасово окупованих населених пунктах Запорізької області пролунали вибухи. Щонайменше один із них прозвучав осторонь об’єкта російських військ.