Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » На Запоріжжі вирубали незаконно дерева в лісі на 2 мільйони гривень

На Запоріжжі вирубали незаконно дерева в лісі на 2 мільйони гривень

На Запоріжжі вирубали незаконно дерева в лісі на 2 мільйони гривень

Ілюстративне фото

Лісники незаконно вирубували дерева у лісі Запорізької області, щоб продавати деревину. Цими діями вони завдали лісовому фонду України збитків на майже 2 млн грн.

Про це повідомляють у прес-службі Запорізької обласної прокуратури.

Трьом колишнім працівникам Михайлівського лісництва Державного підприємства «Запорізьке лісомисливське господарство» повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем та незаконне порубання дерев у лісах.

Лісники з метою продажу деревини, а не охорони лісу організували «санітарну» рубку зелених насаджень.

За два місяці підозрювані зрубали 750 дерев порід акація, ясен та дуб, що становить понад 480 куб. м та завдали збитків майже на 2 млн грн.

Як писав раніше Inform.zp.ua, з початку осені поліцейські фіксують у Запорізькій області множинні випадки незаконної вирубки лісів. Порушників ловили на місці злочину.