Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ знищили ворожий комплекс РЕБ на Запорізькому напрямку

ЗСУ знищили ворожий комплекс РЕБ на Запорізькому напрямку

ЗСУ знищили ворожий комплекс РЕБ на Запорізькому напрямку

Антенный комплекс РЭБ

Підрозділи оперативного призначення та артилерії НГУ протягом тижня виконали 140 завдань із вогневої підтримки Сил Оборони під час ведення оборони на Бахмутському та Запорізькому напрямках.

Бійці знищили антенний комплекс РЕБ супротивника Р-130 РП системи Поле-21. Вона застосовується для придушення GPS-сигналу, тобто боротьби з безпілотними летальними апаратами наших військ.

Нагадаємо, вранці у Мелітополі стався вибух у будинку, де мешкає місцевий колаборант Андрій Бойко. Він очолює департамент культури та туризму окупаційної адміністрації.

У Запорізькій області окупанти втрачають військову техніку та особовий склад. У напрямку Енергодару українські бійці ліквідували гелікоптер окупантів.