Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Масових заходів на Новий рік та Різдво у Запоріжжі не буде

Масових заходів на Новий рік та Різдво у Запоріжжі не буде

Масових заходів на Новий рік та Різдво у Запоріжжі не буде

Новогодняя ёлка в Запорожье

У Запоріжжі через війну масових заходів та святкових програм на Новий рік не буде. Однак міська влада має сумніви щодо встановлення головної міської новорічної ялинки.

Ми розуміємо, що частина вас вважає, що атмосфера свята у війну є недоречною. А частина, навпаки, хоче отримати трохи позитивних емоцій, яких у нас усіх зараз не так багато. Тому ми вирішили провести відповідне онлайн-голосування і вже потім на основі ваших голосів ухвалимо остаточне рішення, – зазначив Куртєв.

Проголосувати можна буде у телеграм-каналі. Голосування триватиме до наступної п’ятниці.

У разі позитивного рішення під час встановлення ялинки будуть використані лише іграшки, прикраси та конструкції, закуплені городом у попередні роки.

Нагадаємо, у Магдебурзі відбулося відкриття тематичної експозиції робіт запорізької урбаністки Наталі Лобач.

«Мистецтво на війні – антивоєнні плакати із Запоріжжя» – це 25 унікальних сюжетів. Це заклик проти байдужості до цієї війни. Це війна за людяність та цивілізований світ.