Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області викрили двох журналістів-колаборантів: хто вони

У Запорізькій області викрили двох журналістів-колаборантів: хто вони

У Запорізькій області викрили двох журналістів-колаборантів: хто вони

В Запорожье 5 уголовных производств в которых пострадавшие – журналисты

Із Національної спілки журналістів України виключили двох журналістів, які почали співпрацювати з окупаційною владою.

За інформацією НСЖУ, журналісти Семен Порватов із Бердянська та Михайло Толстолик із Мелітополя свідомо пішли на співпрацю з окупантами.

Останній зараз “служить” у так званій поліції та знущається зі своїх земляків.

Голова Запорізької обласної організації НСЖУ Наталія Кузьменко зазначає, що протягом восьми місяців повномасштабної агресії росіяни постійно намагаються вербувати, шантажувати та залякувати журналістів, і найстрашніше – навіть катувати.

Раніше співробітники СБУ ідентифікували колаборантів, які працюють в окупаційному “МВС РФ” в Запорізькій області. Самозвані правоохоронці проводили репресії проти населення.