Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Мелітопольця Ярослава Жука катували струмом окупанти, намагаючись вибити «причетності до теракту»

Мелітопольця Ярослава Жука катували струмом окупанти, намагаючись вибити «причетності до теракту»

Мелітопольця Ярослава Жука катували струмом окупанти, намагаючись вибити «причетності до теракту»

Ярослав Жук

У тимчасово окупованому Мелітополі Ярослава Жука в червні затримали окупанти. Вони вибивали в нього визнання причетності до вибуху біля місцевого коледжу.

Видання «Граті» опублікувало звернення Ярослава Жука до військового слідчого відділу Слідчого комітету РФ, де він докладно розповідає про затримання та тортури.

Жука заарештували та відправили у тимчасово окупований Крим. Затриманий заперечує причетність до вибуху у Мелітополі 17 червня та вимагав провести перевірку дій співробітників спецслужби.

Нагадаємо, 17 червня у Мелітополі на проспекті 50-річчя Перемоги біля Промислово-економічного коледжу пролунав вибух. Окупанти повідомили, що, за неофіційною інформацією, здетонувала вибухівка біля коледжу автомобіля, що проїжджав біля коледжу. Біля місця події поряд перебували мелітополець Ярослав Жук разом із своїм приятелем. Їх затримали, а будинки провели обшуки.

Проти Ярослава Жука порушили справу щодо вчинення акту міжнародного тероризму.

Як писав раніше Inform.zp.ua, війська окупантів тероризують цивільних у Запорізькій області. В одному із населених пунктів вони викрали підлітка, а в іншому розстріляли пенсіонера.