Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Генштаб ЗСУ підтвердив знищення складу БК у Запорізькій області

Генштаб ЗСУ підтвердив знищення складу БК у Запорізькій області

Генштаб ЗСУ підтвердив знищення складу БК у Запорізькій області

Оккупанты

29 жовтня у Запорізькій області ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів. Також росіяни зазнали вогневої поразки, внаслідок чого втратили техніку та особовий склад.

Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ.

Склад боєприпасів окупантам вдалося знищити 29 жовтня.

По одному з місць скупчення окупантів також завдали удару. Вдалось ліквідувати 5 одиниць військової техніки. А втрати особового складу становлять до 30 осіб та близько 100 поранених.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запорізькій області продовжуються бої за звільнення територій від російських загарбників. Цей напрямок окупанти обстрілювали з артилерії за населеними пунктами.