Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Планових відключень електроенергії у Запоріжжі зараз не очікується, — обленерго

Планових відключень електроенергії у Запоріжжі зараз не очікується, — обленерго

Планових відключень електроенергії у Запоріжжі зараз не очікується, — обленерго

Ілюстративне фото

«Укренерго» відмінило планові відключення електроенергії у Запоріжжі станом на сьогодні. Поки що розпоряджень про їх поновлення не надходило.

Про це повідомила представниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко.

Енергетики завершили роботи з ліквідації наслідків ракетної атаки російських військ щодо об’єктів енергетичної інфраструктури Запоріжжя.

В результаті ракетної атаки місто залишилося знеструмленим, але вже до кінця дня електропостачання скрізь вдалося знову підключити.

Комунальні служби продовжують закривати вибиті вікна у багатоповерхівках, які постраждали внаслідок вчорашнього обстрілу.

Нагадаємо, вранці 31 жовтня росіяни за допомогою авіації вдарили по Запоріжжю та довколишніх селах. Внаслідок атаки є руйнування серед інфраструктури.