Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі чоловік підірвав гранату на вулиці

У Запоріжжі чоловік підірвав гранату на вулиці

У Запоріжжі чоловік підірвав гранату на вулиці

Поліцейські затримали у Запоріжжі зловмисника, який увечері 30 жовтня підірвав гранату на вулиці. 42-річний чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили у поліції Запорізької області.

Чоловік підірвав гранату прямо на вулиці. Наряд патрульної поліції затримав його на місці, обставини з’ясовуються.

Мешканець Запоріжжя пізно ввечері чіплявся до випадкових перехожих, а коли ті від нього відмахнулися, повернувся із двома гранатами в руках. Люди злякалися, один із очевидців повідомив про подію в поліції. Поки вбрання виїжджало, чоловік буквально за хвилину підірвав гранату.


Чоловік отримав осколкові поранення, також пошкоджено неподалік розташований кіоск.


На місце події прибули працівники УРП, слідчо-оперативна група, викликана швидкою каретою для надання медичної допомоги потерпілому. Неподалік правоохоронців виявили та вилучили другу гранату РГД-5, яку злодій випустив із рук під час вибуху. Наразі фігурант знаходиться в одній із медустанов.

За скоєний злочин у найближчі 3-7 років зловмисник проведе висновок.

Як писав раніше Inform.zp.ua, мешканці Запоріжжя можуть чути у місті вибухи. Рятувальники знешкоджуватимуть залишки боєприпасів. Піротехніки знищать снаряди, які прилітали містом.