Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти підключили Запорізьку область до російського газу

Окупанти підключили Запорізьку область до російського газу

Окупанти підключили Запорізьку область до російського газу

Газ

На окупованих територіях Запорізької області російські загарбники почали підключати регіон до російської газотранспортної системи. Бердянськ став першим містом, яке підключили до газопостачання з Росії.

Про це повідомив запорізький колаборант, член головної ради адміністрації Запорізької області Володимир Рогов.

За його словами, централізоване газопостачання відновили у Бердянську у 35 багатоквартирних та 165 приватних житлових будинках. Наступним містом, яке окупанти обіцяють підключити до російського газу, буде Мелітополь.

Нагадаємо, що 6 березня цього року російські військові пошкодили магістральний газопровід Донецьк-Маріуполь. Внаслідок цього населені пункти від Вугледару до Бердянська залишилися без газу.

Як писав раніше Inform.zp.ua, через півроку відсутності газу через аварію на магістральному газопроводі “Донецьк-Маріуполь” у Бердянську відновили газопостачання.