Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російські окупанти вночі вдарили по Запоріжжю ракетами С-300: що відомо

Російські окупанти вночі вдарили по Запоріжжю ракетами С-300: що відомо

Російські окупанти вночі вдарили по Запоріжжю ракетами С-300: що відомо

Цієї ночі ворог знову атакував Запоріжжя та Запорізький район ракетами. Зафіксовано випуск близько семи ракет С-300.

За інформацією Запорізької обласної військової адміністрації, дві ракети потрапили в один із районів обласного центру і, на щастя, серйозних руйнувань не завдали.

 Ще п’ять ракет прилетіли до передмістя. Три з них потрапили до села у Запорізькому районі: приватно зруйновано житловий будинок.

З-під завалів наші рятувальники витягли троє людей. Жертв, на щастя, немає. Ще дві ракети впали у полі сусіднього села.

Нагадаємо, на кордоні Запорізької та Донецької області мобілізовані росіяни готуються до навчань. У Мангуші облаштовано полігон для тренувань.

Окупанти обстріляли Запорізьку область із РСЗВ та артилерії. Прильоти зафіксовані в Оріхові та Степногірську. Внаслідок обстрілів загинуло 7 людей і ще стільки ж травмовано.