Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На випадок аварії на Запорізькій АЕС провели навчання (ВІДЕО)

На випадок аварії на Запорізькій АЕС провели навчання (ВІДЕО)

На випадок аварії на Запорізькій АЕС провели навчання (ВІДЕО)

У Запоріжжі провели спеціальні навчання у разі надзвичайної ситуації на Запорізькій АЕС. Тренування проходило на залізничній станції.

Про це повідомив голова ЗОВА Олександр Старух.

Рятувальники встановили пункти проведення дозиметричного контролю та санобробки евакуйованого населення та електропоїзда, який, за легендою, прибув із зони забруднення.

На станції також встановили намети проміжного пункту, де люди могли переодягнутися в чисті речі, зареєструватися, отримати медичну допомогу, продовольчі набори та пройти в евакуаційні автобуси.

Як писав раніше Inform.zp.ua, щоб виконати всі рекомендації місії МАГАТЕ з ядерної безпеки на Запорізькій АЕС, потрібна деокупація атомної станції та самого Енергодару.

Нагадаємо, окупанти найближчим часом знову можуть планувати обстріл Енергодару та ЗАЕС. Таких ударів вони планують завдати для провокацій – аби звинуватити в них Україну.