Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області зник мобільний зв’язок

У Запорізькій області зник мобільний зв’язок

У Запорізькій області зник мобільний зв’язок

Ілюстративне фото

На окупованій частині Запорізької області зник мобільний зв’язок, російські оператори працюють лише місцями, але погано.

Про це повідомляють місцеві жителі окупованих Бердянська та Мелітополя у місцевих чатах.

Також пропадає мережа від інтернет-провайдерів.

О 14:30 міський голова Мелітополя повідомив, що у місті пролунали три гучні вибухи в районі аеродрому, де окупанти облаштували одну з військових баз. Більше подробиць на даний момент немає.

Як писав раніше Inform.zp.ua, колаборанти почали говорити про те, що на лінії фронту у Запорізькій області фіксується велика кількість сил української армії.